

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
BEZLEPKOVÁ SYPKÁ SMĚS NA ŠLEHANÉ TĚSTO
Bezlepková směs Semixína je výbornou volbou k upečení domácí bábovky, rolády nebo piškotového korpusu. Směs je vytvořená především z rýžové mouky a je odlehčenou alternativou klasické mouky - nejen, že je vhodná pro celiatiky, ale také obsahuje o 30% méně cukru než tradiční směsi. Tmavou variantu těsta lze snadno vytvořit přidáním kakaa.
Složení:
rýžová mouka, cukr, tapiokový škrob, emulgátor (E472b, E477, glukózový sirup, sójová mouka, E450), kypřící látky (E450, E500), bramborový protein, rýžový protein, mořská sůl, aroma, barvivo (E160a)
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
Použití:
PŘÍPRAVA BÁBOVKY, ROLÁDY NEBO PIŠKOTOVÉHO KORPUSU:
200g této směsi nasypeme do vyšší misky, přidáme 2 vejce a 20 ml vody (4 polévkové lžíce) a šleháme šlehačem na nejvyšší stupeň cca 8 minut. Poté přidáme 40 ml oleje (6 polévkových lžic) a ještě krátce zašleháme. Pak těsto vložíme do tukem vymazané a vysypané formy (26 cm) a pečeme 40-50 minut při teplotě 150-170°C. Po upečení vyjmeme z formy a necháme zcela vychladnout. ! Při přípravě rodlády je čas pečení 10-15 minut.
Naše nabídka bezlepkových pečících směsí od společnosti Semix obsahuje směs na čokoládový dort a směs na přípravu šlehaného těsta Semixína.
Alergeny:
Výrobek může obsahovat mléko, vejce, skořápkové plody a sezam.
Skladování:
Skladujte v suchu.
Hmotnost: 500gr
Semix (SEMIX = SEmínka MIXovat = Zdravý život) je česká společnost, která od roku 1995 vyrábí celozrnné cereálie, pekařské směsi pro výrobu pečiva, máku a dalších zdravých produktů, přičemž klade důraz na zpracování zrnin tak, aby v nich zůstaly v maximální míře zachovány veškeré živiny a minerální látky.
Výrobce:
SEMIX PLUSO, spol. s.r.o.
Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika