

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
MANDLE V HOŘKÉ ČOKOLÁDĚ
Mandle v čokoládě jsou kombinací lahodných oblíbených mandlí a hořké čokolády. Mandle v čokoládě jsou výbornou variantou originálního rychlého občerstvení, vhodnou alternativou pro rychlou svačinku, pro pohoštění, při chuti na něco sladkého nebo ve studené kuchyni pro přípravu a dekoraci dezertů.
Mandle jsou velmi oblíbená a pro svou specifickou chuť vyhledávaná jádra pecek plodů mandloně se širokým využitím v potravinářském průmyslu. Pro své blahodárné účinky našly mandle široké využití také v kosmetice. Mandle jsou zdrojem bílkovin, žádoucích zdravých tuků a antioxidantů. Jsou ceněny pro svůj obsah hořčíku a vitamínu E a B2.
Složení:
Poleva z hořké čokolády 68% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, přírodní vanilkové aroma, slunečnicový lecitin E322, arabská guma E414, šelak E904), mandle 30%
Použití:
Mandle v čokoládě jsou výbornou velmi výživnou alternativou rychlých svačinek, dobře poslouží při chuti na něco sladkého nebo jako sladké zakončení po jídle. Lze je použít při pohoštění přátel, experimentovat s nimi při přípravě sladkých dezertů a pochutin nebo je použít jako dekoraci cukrářských výrobků. Jsou dobrým a praktickým společníkem při cestování.
Z naší nabídky dalších dobrot v čokoládě můžete ochutnat višně, kávová zrna, brusnice, kešu, lísková jádra, zázvor, rozinky nebo slunečnici
Alergeny:
Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu při teplotě do 20°C a vlhkosti do 65%.
Hmotnost: 100gr
IPJ NATUR je česká společnost ze Zlína, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních surovin, specializuje se na sortiment zdravé výživy, BIO a bezlepkových produktů.
Výrobce:
IPJ NATUR s.r.o.
Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika