

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
CUKR OVOCNÝ
Ovocný cukr nebo-li fruktóza je alternativní sladidlo, které lze použít místo běžného řepného cukru. Sladivost fruktózy je až o 30 % vyšší než u sacharózy, celkově je její použití stejné jako u klasického řepného cukru. Fruktóza je cukr přirozeně obsažený v ovoci, medu a některé kořenové zelenině.
Složení:
krystalická fruktóza
PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA
Použití:
Ovocný cukr lze použít naprosto stejným způsobem jako klasický řepný cukr, tedy k přípravě pečených i nepečených dezertů a moučníků, do kaší, jogurtů a smoothies nebo k dekoraci dortů, moučníků, dezertů a jiných sladkých pokrmů, k oslazení kávy, čaje nebo jiných nápojů.
Naše nabídka alternativních sladidel a cukrů obsahuje cukr kokosový BIO , hroznový , ovocný a datlový BIO.
Alergeny:
Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu
Hmotnost: 400gr
IPJ NATUR je česká společnost ze Zlína, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních surovin, specializuje se na sortiment zdravé výživy, BIO a bezlepkových produktů.
Výrobce:
IPJ NATUR s.r.o.
Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika