

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
KMÍN DRCENÝ
Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma. Hnědá semínka dochutí jak bramborovou polévku či tvarohovou pomazánku, tak jsou základem některých tradičních severoafrických jídel jako např. marocké kmínové polévky. Kmín dodá tu správnou chuť každé pečínce. Naše babičky moc dobře věděly, jak se po vydatném obědě postarat o dobré zažívání.
Složení:
kmín drcený
země původu: Česká republika
BEZ GLUTAMANU
Použití:
Kmín je vhodný k použití na pomazánky, jídla z jednoho hrnce, chléb, dušené maso, ryby, drůbež, zeleninu, luštěniny, brambory, jehněčí maso, hovězí maso, zvěřinu, pečené maso, jídla z obilovin, zapékání, houby, vepřové maso, polévky a vegetariánská jídla.
Nabídkakmínuí z řady Ondráškovo koření obsahuje kmín celý , drcený , římský celý a římský mletý
Alergeny:
Výrobek může obsahovat hořčici, celer a lepek.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu, při pokojové teplotě.
Hmotnost: 50gr
Výrobce:
Tomáš Kučera
Optátova 887/42, 63700 Brno, Česká republika