

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
KAJENSKÝ PEPŘ
Kajenský pepř (kajenské chilli) - paprika křovitá obsahuje flavonoidy, karotenoidy, vitamín C a vitamíny skupiny B, kapsaicin a minerální látky, zejména draslík, hořčík, vápník a železo, které jsou důležité pro zdraví kostí, svalů a celkové fungování organismu. Má protizánětlivé a antioxidační účinky. V kuchyni se použití kajenskému chilli meze nekladou. Hodí se do těstovinových omáček nebo pro přípravu marinád.
Složení:
kajenský pepř
země původu: Španělsko
BEZ GLUTAMANU
Použití:
Kajenský pepř je vhodný k použití na pomazánky, jídla z jednoho hrnce, kari, dušené maso, ryby, čerstvý sýr, drůbež, grilování, zeleninu, luštěniny, brambory, jehněčí maso, mořské plody, těstoviny, hovězí maso, zvěřinu, pečené maso, pikantní štrúdl, polévky a vegetariánská jídla.
Nabídku koření řady Ondráškovo koření najdete ZDE
Alergeny:
Výrobek může obsahovat celer, lepek a hořčici.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu, při pokojové teplotě.
Hmotnost: 50gr
Výrobce:
Tomáš Kučera
Optátova 887/42, 63700 Brno, Česká republika