

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
GARAM MASALA
Garam masala je indická kořenící směs se spcifickou vůní římského kmínu a hřebíčku, která se hodí ke grilování a rožnění všech druhů mas, do minutek, mletého masa a při úpravě mořských ryb. Uplatní se také při přípravě luštěnin, dušené zeleniny a rýže.
Složení:
sůl (max.24%), římský kmín, koriandr, cibule, černý pepř, hřebíček, muškátový ořech, česnek, zázvor, skořice, regulátor kyselosti: kyselina citronová (E330), bobkový list.
BEZ GLUTAMANU
Použití:
Garam Masala se obvykle přidává na konci vaření nebo těsně před dokončením jídla, aby se zachovala její aroma. Používáme k dochucení masa (grilovaného, pečeného, dušeného), luštěninových jídel, rýže, zeleniny (např. do sabdží), marinád, jogurtu a indických pokrmů jako je chicken tikka masala.
Nabídka kořenících směsí z řady Ondráškovo koření obsahuje směs: Adžika , Aglio & peperoncino , Baby gril , Boloňsk koření , Country bez glutamátu , Čubrica , Garam masala , Grilovací bez soli a glutamátu , Grilovací bez glutamátu , Krakonošova kořenící směs , Perníkové , Ratatouille , Thajské kari
Alergeny:
Výrobek může obsahovat hořčici, celer a lepek.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu, při pokojové teplotě.
Hmotnost: 50gr
Výrobce:
Tomáš Kučera
Optátova 887/42, 63700 Brno, Česká republika