

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
ADŽIKA
Adžika je sypká tradiční kořenící směs bez glutamanu pocházející z Kavkazu z Gruzie. Má výraznou, aromatickou a jemně pikantní chuť. Adžika se nejčastěji podává s masem, ale je také výborná s chlebem nebo jako dip.
Složení:
sůl max. 25 %, koriandr, česnek, paprika sladká, saturejka, kopr, bazalka, majoránka, máta, petržel, chilli, citronová kůra
BEZ GLUTAMANU
Použití:
Adžika je univerzální a používá se k dochucení masa (grilovaného, pečeného, dušeného), do mletých masových směsí a náplní, do guláše, na skopové, jehněčí, ryby, drůbež a vepřové, do dušené zeleniny, omáček, polévek a dipů. Je ideální pro marinování a dochucování pokrmů.
Nabídka kořenících směsí z řady Ondráškovo koření obsahuje směs: Adžika , Aglio & peperoncino , Baby gril , Boloňské koření , Country bez glutamátu , Čubrica , Garam masala , Grilovací bez soli a glutamátu , Grilovací bez glutamátu , Krakonošova kořenící směs , Perníkové , Ratatouille , Thajské kari
Alergeny:
Výrobek může obsahovat celer, lepek a hořčici.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu, při pokojové teplotě.
Hmotnost: 50gr
Výrobce:
Tomáš Kučera
Optátova 887/42, 63700 Brno, Česká republika