

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
SKOŘICE CEJLONSKÁ MLETÁ
Skořice je mletá kůra tropického stromu skořicovníku a používá se jako koření. Skořice obsahuje cinnamaldehyd, což je látka odpovědná za charakteristickou vůni a chuť skořice. Dále obsahuje silice, bílkoviny, sacharidy, vlákninu, minerály (vápník, železo, hořčík, fosfor, mangan, draslík, měď, zinek, sodík, selen) a vitamíny (C, E, K, lutein), také nenasycené mastné kyseliny, betakaroten a kyselinu listovou. Má antioxidační, protizánětlivé, antibakteriální a protiplísňové účinky. V kuchyni lze využít, mimo jiné, také její konzervační účinky při uchovávání potravin.
Složení:
skořice
země původu: Madagaskar
Použití:
Skořice se tradičně používá při vaření a obzvláště pečení sladkých pokrmů, moučníků, dezertů, vánočního cukroví, do kompotů, svařeného vína, ale také do čaje. Lze ji přidat do müsli, jogurtu nebo tvarohu.
Alergeny:
Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu
Hmotnost: 40gr
IPJ NATUR je česká společnost ze Zlína, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních surovin, specializuje se na sortiment zdravé výživy, BIO a bezlepkových produktů.
Výrobce:
IPJ NATUR s.r.o.
Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika