

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
JAHODOVÝ DŽEM
Jahodový džem od francouzské společnosti St Dalfour je pasterovaný výrobek vysoké kvality s velkým množstvím kvalitního ovoce, připravený podle tradiční francouzské receptury. Džem je jemně vařený pro uchování přirozené chuti ovoce, slazený pouze hroznovým vínem a ovocnými šťávami (džusy). 100gr džemu obsahuuje 51gr ovoce.
Jahody jsou oblíbeným ovocem bohatým na vitamíny a minerální látky. Obsahují vysoké množství vitamínu C, A, E a vitamíny řady B, z minerálů například vápník, draslík, hořčík, železo či zinek. Jahody mají antioxidační vlastnosti.
Složení:
jahody 51% (pochází z EU a mimo EU), nepřislazená koncentrovaná ovocná šťáva (z hroznového vína, datlí) 48,3%, želírující látka: pektin, citronová šťáva
BEZ PŘIDANÝCH SLADIDEL
BEZ PŘIDANÝCH BARVIV
BEZ PŘIDANÝCH AROMAT
BEZ KONZERVANTŮ
Použití:
Džem z plodů přírody je vhodný k použití na chleba a jiné pečivo, koblihy, do jogurtu, kaše nebo tvarohu, do ovocného smoothie, na přípravu dezertů, jako náplň do buchet, cukroví, palačinek a koláčů a do krémů.
Naše nabídka ovocných džemů od společnosti St. Dalfour obsahuje džem jahodový , borůvkový , fíkový , brusinkový s borůvkou , hruškový , malinový , mango s maracujou , meruňkový, ostružinový , třešňový a pomerančový se zázvorem.
Skladování:
Skladujte v suchu.Po otevření skladujte v lednici při teplotě do 6 °C a spotřebujte do 3 měsíců.
Hmotnost: 284gr
St. Dalfour je francouzská společnost, jejíž počátky sahají až do 19. století. Společnost vyrábí ovocné džemy a marmelády v Marmande, regionu proslulém svým vynikajícím ovocem, které odebírá od regionálních pěstitelů. Výroba je původní malosériový proces. Pomazánky jsou vařeny v souladu s řemeslným uměním francouzského dědictví a za použití pečlivě vybraného ovoce v tradičních kotlích. Tím je zachována přirozená chuť a textura výrobků.
Výrobce:
St. Dalfou sas
ZI Chemin de Cazeaux, 47200 Marmande, Francie