

Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
BORŮVKOVÝ DŽEM
Borůvkový džem od francouzské společnosti St Dalfour je pasterovaný výrobek vysoké kvality s velkým množstvím kvalitního ovoce, připravený podle tradiční francouzské receptury. Džem je jemně vařený pro uchování přirozené chuti ovoce, slazený pouze hroznovým vínem a ovocnými šťávami (džusy). 100gr džemu obsahuuje 51gr ovoce.
Borůvky obsahují vodu, bílkoviny, tuky, sacharidy, balastní látky, vitamín A, E, C, kyselinu listovou, dusík, vápník, draslík, hořčík, fosfor, železo, zinek. Jsou velkým zdrojem antioxidantů a látek prospěšných pro zdraví.
Složení:
borůvky 51% (pochází z EU a mimo EU), koncentrované ovocné šťávy (hroznová, datlová) 48%, želírující látka: pektin, citronová šťáva
BEZ PŘIDANÝCH SLADIDEL
BEZ PŘIDANÝCH BARVIV
BEZ PŘIDANÝCH AROMAT
BEZ KONZERVANTŮ
Použití:
Džem z plodů přírody je vhodný k použití na chleba a jiné pečivo, koblihy, do jogurtu, kaše nebo tvarohu, do ovocného smoothie, na přípravu dezertů, jako náplň do buchet, cukroví, palačinek a koláčů a do krémů.
Naše nabídka ovocných džemů od společnosti St. Dalfour obsahuje džem jahodový , borůvkový , fíkový , brusinkový s borůvkou , hruškový , malinový , mango s maracujou , meruňkový, ostružinový , třešňový a pomerančový se zázvorem.
Skladování:
Skladujte v suchu.Po otevření skladujte v lednici při teplotě do 6 °C a spotřebujte do 3 měsíců.
Hmotnost: 284gr
St. Dalfour je francouzská společnost, jejíž počátky sahají až do 19. století. Společnost vyrábí ovocné džemy a marmelády v Marmande, regionu proslulém svým vynikajícím ovocem, které odebírá od regionálních pěstitelů. Výroba je původní malosériový proces. Pomazánky jsou vařeny v souladu s řemeslným uměním francouzského dědictví a za použití pečlivě vybraného ovoce v tradičních kotlích. Tím je zachována přirozená chuť a textura výrobků.
Výrobce:
St. Dalfou sas
ZI Chemin de Cazeaux, 47200 Marmande, Francie