


Tel. 777 900 494 Email: info@zdravizprirody.cz
PEKTIN CITRUSOVÝ
Citrusový pektin je přírodní zahušťovadlo, které má výborné želírovací vlastnosti. Používá se k výrobě džemů, marmelád, sirupů a želé. S použitím citrusového pektinu sei ovoce zachovává svou přirozenou chuť.
Složení:
pektin z citrusových plodů
PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA
Příprava:
Na 1 kg ovoce použijeme 3-4 lžičky (7-10g) pektinu smíchaného se 3-4 lžičkami cukru. Ovoce krátce povaříme, přidáme pektin s cukrem, 5 minut povaříme a přidáme dle vlastní chuti 300-600g cukru. Vaříme do zhoustnutí. Přidáním citrónové šťávy zlepšíme tuhnutí džemu.
Alergeny:
Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju a sezam z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.
Skladování:
Skladujte v suchu, temnu a chladu
Hmotnost: 50gr
IPJ NATUR je česká společnost ze Zlína, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních surovin, specializuje se na sortiment zdravé výživy, BIO a bezlepkových produktů.
Výrobce:
IPJ NATUR s.r.o.
Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika